در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام
کسی راجع به بیمه تکمیلی تامین اجتماعی اطلاعاتی داره؟
این که چه طوری میتونیم بیمه عادی جایی که کار می کنیم رو تبدیل به بیمه تکمیلی کنیم؟
ممنون از راهنماییتون
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام بیمه تامین اجتماعی بیمه پایه محسوب می شود و برای خرید بیمه تکمیلی باید از شرکت های دیگر اقدام نمایید

اگر شرکت شما می تواند بالای 50 نفر فرد بیمه شده  (افراد حاضر در شرکت + افراد تحت پوشش) را در یک لیست معرفی کند می توانید از بیمه تکمیلی گروهی استفاده نمایید

در غیر اینصورت می توانید از بیمه تکمیلی انفرادی استفاده نمایید

اطلاعات تکمیلی در :

بیمه درمان تکمیلی انفرادی

آخرین سوالات دارای کلمه کلیدی بیمه-درمان-تکمیلی