در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
با سلام میخواستم بدونم پرداخت ماهیانه ۱۰۰ تومان بعد از گذشت ده سال به طور مشابه با چه کسانی مستمری دریافت میکنم و اینکه مستمری از لحاض متوسط خوب و ضعیف از لحاظ پرداختی بعد از گذشت ده سال چگونه خواهد بود باتشکر.
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

بیمه های زندگی نیز برای اینکه بتونن از نظر پس اندازی و دریافت مستمری براتون قابل توجه و مورد اطمینان باشن باید حداقل ۱۵ سال رو سپری کنن.

شما اگه ماهانه ۱۰۰ هزار تومن به شرکت بیمه پرداخت کنی، ۱۰ سال بعد ماهانه ۱۰۰ هزار تومن از شرکت بیمه دریافت میکنی(یعنی به همون اندازه)!!!

اجازه بده تا یه سوال ازت بپرسم و بمن یه جواب منطقی بده.

اگه الآن من بشما بگم که ««ماهانه۱۰۰ هزار تومن بده،بعد از ۱۰ سال بازنشسته شو»»، ذهن شما آیا فکر نمیکنه که شما از من حقوق تامین اجتماعی دریافت خواهی کرد؟؟؟!!!

اگه پاسخت مثبته،اونوقت بگو که در این صورت آیا کسایی که الآن در تامین اجتماعی،ماهانه باید ۲۴۲،۰۰۰ تومن(بصورت اختیاری حق بیمه بدن برای دریافت حقوق ۹۳۰،۰۰۰ تومنی)،آیا از فردا میرن این حق بیمه رو به سازمان تامین اجتماعی بپردازن؟؟!! اونم سازمانی به این عظمت و گردن کلفتی؟

پس اونوقت کدوم شرکت بیمه،میتونه با ۱۰۰ هزار تومن حق بیمه در ماه به شما حقوق درست و حسابی بده؟آیا این از نظر عقلانی امکان پذیره؟

پس میتونی برای دریافت مشاوره رایگان برای اینکه بعد از ۱۵ سال ،چقدر حقوق بگیری(مطابق خواسته و دلخواه خودت)،با من تماس بگیری تا بهتر راهنماییت کنم.