در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
خب من از سال82تا امسال که اتمام بيمه ام هست سالانه500هزارتومن پرداخت کرده ام
 قراربودکه17تومن بهم بدن  ولى سال90به اندازه4تومن وام گرفتم و بازپرداخت انرا ندادم ولى اقساط سالانه بيمه ام را سر موعد همرو پرداخت کردم

 حالا که امسال اصل پول به علاوه سودمنرا ميدن ميخوام بدونم چقد دريافت خواهم کرد حدودا؟
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

ميزان پرداختي شما را نمي توان دقيق اعلام كرد ولي با توجه عدله زير مي توانيد ان را تقريبا محاسبه كنيد:

ارزش بازخريدي در بيمه نامه در جدول ان در سال اخر مشاهده كنيد: سپس مبلغ وامي را كه باز پرداخت ان را انجام نداده ايد از ان كسر كنيد.

مبلغ تقريبي ان مي شود. البته جريمه ديركرد بازپرداخت وام نيز بايد محاصبه شود.

همچنين سودهاي واريزي مازاد بر سودي كه در جدول محاسبه شده نيز به اندوخته تام اضافه مي شود.

با مراجعه به نماينده خود مي توانيد ارزش بازخريد بيمه نامتان را دريافت كنيد.