در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (190 امتیاز)

با سلا و احترام...

  1. تفاوت بیمه مشاغل آزاد و بیمه اختیاری چی هستش؟؟
  2. آیا میتونم من که مدرک کارشناسی ارشد حسابداری دارم بنام حسابدار در بیمه مشاغل آزاد خودمو بیمه کنم؟؟
  3.  برام سابقه حساب میشه؟؟
  4.  به بازماندگان در ضورت فوت حقوق ماهیانه میدن؟؟
  5.  و اینکه مبلغ حق بیمه ماهیانه ش دقیقا چنده امسال؟؟

 خیلی ممنونم

1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام1- بیمه مشاغل آزاد بواسطه شغل یا جواز کسب ویا مجوز از اتحادیه مربوطه میباشداما بیمه اختیاری به واسطه سابقه قبلی که داشته باشید برقرار میشود فرق این دو نوع بیمه در همین میباشد2- چنانچه مجوزی برای فعالیت خود از سازمان مربوطه داشته باشید بله البته باید این مجوز رسمی باشد3-درصورت فوت بیمه شده باید شرط ماده 75رو داشته باشد که به بازماندگان حقوق کامل پرداخت بشود ماده 75به این شرح میباشد از تاریخ فوت تا یکسال قبل سه ماه سابقه ومجدد از تاریخ فوت تا ده سال قبل یکسال سابقه بیمه داشته باش4- اگر منظور شما حق بیمه است بایستی چه قراردادی با تامین اجتماعی میبندید ومبلغ هرکدوم فرق دارد