در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
می خواستم بدونم هزینه بیمه خود اشتغالی چقدر است؟ آیا سابقه کار محسوب می شه؟
1 پاسخ
توسط (2,270 امتیاز)
سلام منظور شما از بیمه خود اشتغالی مشخص نیست. اگر منظور بیمه خویش فرمایی است که شخص خود پرداخت حق بیمه را متقبل می شود. این نوع بیمه به دو دسته تقسیم می شود:بیمه اختیاری و بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد. در بیمه اختیاری حق بیمه 26 درصد حقوق اعلامی است و در بیمه حرف و مشاغل آزاد 18 درصد به اضافه سرانه درمان می باشد.