در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
با سلام:بنده برای پدرم نزدیک به 6ماه است که برای کارافتادگی اقدام کردم چون پدرم نزدیک به 9ماه است که کارافتاده 100درصد است ولی هنوز شعبه تامین اجتماعی شهرستان شیروان هیچ پاسخی نداده است می خواستم بدونم راه قانونی برای پیگیری و رسیدن به حق و حقوق پدرم کجا می باشد ممنونم؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام آیا پدر شما به کمیسیون ارجاع داده یا خیر؟به شعبه مربوطه واحد فنی مراجعه نمایید ومشکل را بپرسید وچنانچه حل نشد مشکل را در سایت بیان کنید اما در حال حاضر بنده نمیدانم مشکل اصلی شما چیست که راهنمایی کنم