در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (130 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشی
اینجانب به علت تومور استئوم در سینوس دید چشم چپ را از دست داده و سینوس فرونتال را برداشتن و قسمتی از پیشانی و اربیت بالا مش کار گذاشتن .
با توجه به آلودگی محیط کار و خطرات برخورد و حوادث بعدی واسه از کار افتادگی اقدام کردم .
در دو جلسه کمیسون رفتم نتیجه
ردیف یک صفحه 45 کد co3-001 ﭼﺸﻤ و
ﺻﻔﺤﻪ ۱۷۰ ﺭﺩﻳﻒ 25  ﮐﺪ pol -025 ﮔﻮﺵ و ﺣﻠﻖ و ﺑﻴﻨﯽ ﺑﻨﺪﻩ ﮐﻤﺘﺮ ﺍﺯ ۶۶ ﺩﺭﺻﺪ ﺷﺪﻩ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﺯﺩﻡ  ﺳﻮﺍﻝ ﻣﻦ ﺍﻳﻨﺠﺎﺳﺖ

 ۱. ﻣﻄﻤﺌﻨﺎ ﻣﻦ ﺑﻪ ۶۶ ﻧﻤﻴﺮﺳﻢ و ﺑﺎ ﺳﺎﺑﻘﻪ ﻳﺎﺯﺩﻩ ﺳﺎﻝ ﺣﻘﻮﻕ ﺍﺯ ﮐﺎﺭ ﺍﻓﺘﺎﺩﮔﯽ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻴﺸﻪ !
۲.ﺍﻳﻦ ﺩﺭﺻﺪﯼ ﮐﻪ ﻣﻴﺰﻧﻦ ﺍﻳﺎ ﮐﺎﺭﺑﺮﺩﯼ ﺩﺍﺭﺩ.
۳. ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻭﻥ ﻗﺴﻤﺘﯽ ﮐﻪ ﻣﺶ ﻫﺳﺖ ﺩﺭ ﺻﺪﯼ ﺗﻌﻠﻖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ. ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﺣﺲ ﺑﻮﻳﺎﻳﯽ ﻫﻢ ﻗﻄﻊ ﺷﺪﻩ و ﻫﻧﻮﺯ ﺗﮑﻠﻴﻔﺶ ﻣﻌﻠﻮمﻧﻴﺴﺖ.
ﻣﻦ ۳۳ ﺳﺎﻟﻤﻪ و ﺩﺭ ﺷﺮﮐﺖ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﭘﺸﻢ ﺷﻴﺸﻪ ﻗﺴﻤﺖ ﮐﻮﺭﻩ ﮐاﺮ ﻣﻴﮑﻨﻢ ﺍﻟﻮﺩﮔﯽ و ﺻﺪﺍ  ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺑﺎﻼ و ﺗﻨﺶ ﺯﺍﺳﺖ.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

- بر اساس نوشته شما ظاهراً بیماری شما به علت حادثه ناشی از کار نبوده است و در چنین مواردی برای درصد از کارافتادگی کمتر از 66% مستمری پرداخت نمی گردد.

- خیر.

- بر اساس کد های نوشته شده،میزان از کارافتادگی شما حداکثر 43% می باشد که می توان با اعتراض به رای کمیسیون پزشکی بدوی و شرکت در کمیسیون پزشکی تجدید نظر درصد ذکر شده را تغییر داد.

البته باید توچه کرد که نفس شرکت در کمیسیون تجدید نظر به معنی افزایش درصد نیست؛ گاه ممکن است به کاهش درصد از کارفتادگی بیانجامد.

ظاهراً مدارک شما جهت معرفی به کمیسیون ناقص بوده است؛ مثلاً مدارکی در خصوص برداشتن سینوس فرونتال  و قسمتی از پیشانی و اربیت بالا ارائه نموده اید که موارد پیشگفت نمودی در رای کمیسیون پزشکی نداشته اند.