در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
سلام
فرمول های محاسبه حداقل حقوق ازجمله تعطیل کاری،جمعه کاری،شبکاری به چه صورت است لطفابا ذکر یک نمونه توضیح بدید
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
نحوه_محاسبه_فوق_العاده_شبکاری:

فوق العاده شبکاری= مزد ثابت روزانه ÷ ۷/۳۳ × ۳۵% × تعداد ساعات شبکاری
⭕️ ماده ۵۸ قانون کار برای هر ساعت کار در شب تنها برای کارگران غیر نوبتی ۳۵% اضافه بر مزد ساعت کار عادی پیش‌بینی نموده است.

نحوه محاسبه اضافه کاری:
اساساً محاسبه اضافه کاری بر مبنای مزد یک ساعت به علاوه چهل درصد صورت می گیرد به عبارت دیگر مزد یک ساعت اضافه کاری برابر است با مزد یک ساعت کار عادی به اضافه ۴۰ درصد فوق العاده اضافه کاری که در این زمینه شیوه قانونی محاسبه که در اجراء با عملکرد کارفرمایان و مراجع حل اختلاف هماهنگی دارد به شرح زیر بیان می‌گردد:
مزد روزانه = مزد ماهانه/ ۳۰
مزد یک ساعت کار عادی = ۷ ساعت و ۲۰ دقیقه (۷/۳۳) ÷ مزد روزانه
مزد یک ساعت اضافه کاری = ۴۰ درصد  مزد یک ساعت کار عادی + مزد یک ساعت کار عادی

نحوه_محاسبه_فوق_العاده_جمعه_کاری:
قسمت دوم تبصره یک ماده ۶۲ قانون کار:
کارگرانی که به هر عنوان به این ترتیب روزهای جمعه کار می کنند،در مقابل عدم استفاده از تعطیل روز جمعه ۴۰% اضافه بر مزد دریافت خواهند کرد:

            دستمزد روزانه یا مبنای کارگر

                                ×

                             % ۴۰

                              =

                 فوق العاده جمعه کاری

شیوه_محاسبه_فوق_العاده_نوبتکاری:
فوق العاده نوبتکاری صبح و عصر=۱۰ %×حقوق ثابت ماهیانه

 فوق العاده نوبتکاری صبح و عصر و شب=۱۵ %×حقوق ثابت ماهیانه

 فوق العاده نوبتکاری صبح و شب یا عصر و شب=۲۲/۵ %×حقوق ثابت ماهیانه