در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام
مدت بازنشستگی بیمه کارگران ساختمانی چند سال هست؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام

بر اساس ماده 10 قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی و دستور اداری شماره 11839/93/1000 مورخ 25/11/93 سازمان تامین اجتماعی، مشمولان این قانون درصورت دارا بودن یکی از شرایط زیر می‌توانند درخواست بازنشستگی نمایند:

  1. ‎‎‎ داشتن حداقل سابقه مقرر در قانون تأمین اجتماعی و شصت سال تمام‌سن‌.
  2.  داشتن سی و پنج سال کامل سابقه پرداخت حق بیمه‌.

‎‎‎تبصره - میزان مستمری بازنشستگی طبق قانون تأمین اجتماعی تعیین می‌شود.

‎‎‎مستمری از کار افتادگی جزئی و کلی‌، نحوه محاسبه و میزان آن و تغییرات درجه ازکارافتادگی جزئی و کلی تابع مقررات قانون تأمین اجتماعی خواهد بود.