در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (510 امتیاز)
در بیمه کارگران ساختمانی باید کارت مهارت فنی و حرفه ای داشته باشیم؟
کسی که فعلا بیکار است  و در زمینه برق کار میکندمیتواند ثبت نام کند؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

برای ثبت نام بیمه های کارگران ساختمانی،داشتن کارت مهارت یکی از الزامات و بدیهیات است و بدون آن اینکار غیر ممکن خواهد بود.

لکن در حال حاضر حتی اگر کارت مهارت هم داشته باشید،شما را تحت پوشش قرار نمیدهند!!!

در صورتی که این امکان را دارید تا آن کارت را دریافت نمایید،حتما اقدام کنید،شاید در آینده فرجی شود.

ولی در حال حاضر چنین کاری صورت نمی پذیرد.