در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام یکی از دوستان من با مدرک مهارت فنی و حرفه ای برق کشی ساختمان مشغول به کار هست ولی با این مدرک مهارتی بیمه کامل(درمان و فوت و..)دارد ولی با هزینه کمتر از بیمه مشاغل ازاد.
بنده و دوستم در یک دفتر خدمات و فروش ماشینهای اداری مشغول کار هستیم و بیمه مشاغل ازاد هستیم.ما مدرک مهارتی فنی و حرفه ای نگرفته ایم ولی میتوانیم با توجه به سابقه کارمان مدرک فنی و حرفه ای تعمیرات ماشینهای اداری را بگیریم
ایا میتوانیم ما هم از بیمه مثل ان دوست برق کارم بهره مند بشیم؟
راهکارش چیست؟
تشکر از لطفتان
1 پاسخ
توسط (2,270 امتیاز)
سلام فردی که اشاره کردید بیمه کارگران ساختمانی(سیم کشی ساختمان یکی از مشاغل ساختمانی محسوب می شود) است که بیمه شده فقط 7 درصد حق بیمه پرداخت می کند و مابقی یعنی 20 درصد سهم کارفرمایی قبلا هنگام اخذ پروانه و مجوز ساخت از کارفرما اخذ شده است.  مورد شما در زمره بیمه کارگران ساختمانی نمی باشد.