در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
مدت بازنشستگی کارگران ساختمانی چند سال است و آیا سختی کار دارند
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

به موجب ماده ۱۰ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، تمام کارگران ساختمانی بیمه شده باید حداقل ۳۵ سال سابقه داشته باشند که بتوانند در ازای دریافت ۳۰ روز مستمری بازنشسته شوند. اما سایر بیمه شدگان سازمان بیمه تامین اجتماعی که کارگری ساختمانی نیستند، به شرط داشتن حداقل ۳۰ سال پرداخت حق بیمه می‌توانند با دریافت ماهانه ۳۰ روز مستمری بازنشسته شوند

** در حال حاضر این ماده از قانون اجرا نمی شود و بازنشستگی این نوع از بیمه شدگان مانند سایر بیمه شدگان تامین اجتماعی صورت می گیرد

اطلاعات تکمیلی در :

قانون بیمه‌ تامین اجتماعی کارگران ساختمانی

شرایط بازنشستگی