در بازنشستگی و مستمری توسط (270 امتیاز)
سلام
خانمی  که  در سال  96   با  20  روز  حقوق بازنشسته  شود   چقدر  حقوق  می گیرد ؟
930    یا    1317
ممنون   از   لطف  شما
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه مزایایی از قبیل سختیدکار داشته باشد به سابقه وی اضافه میشود اما چنانچه هیچ گونه ارفاقی نداشته باشد میانگین دو سال آخر محاسبه میشود اگر میانگین بالاتر از حداقل حقوق باشد همان مبلغ حقوق بازنشستگی میشود چنانچه میانگین دو سال آخر کمتر از حداقل بشود همان حداقل رو به اضافه مزایا به عنوان حقوق بازنشستگی مد نظر قرار میدهند