در بازنشستگی و مستمری توسط
خانمی با  55 سال سن  و سابقه 27 سال با 30 روز حقوق میتواند بازنشسته شود
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام قانونی در این زمینه که با 27 سال سابقه بتوان 30 روز حقوق را دریافت کرد وجود ندارد ولی با توجه به ماده 111 قانون تامین اجتماعی مستمری از کارافتادگی کلی و مستمری بازنشستگی‌ و مجموع مستمری بازماندگان در هر حال نباید از حداقل مزد کارگر عادی کمتر باشد.

حقوق مستمری شما نباید از حداقل حقوق تعیین شده توسط وزارت کار کمتر باشد

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی