در قانون کار و قرارداد کار توسط (109,610 امتیاز)
سلام

خیلی کارفرما ها کمتر از حداقل حقوق به کارگر ها برای کار تمام وقت پرداخت می کنند.

اگر پرداخت کمتر از حداقل حقوق به کارگر شود چه اتفاقی می افتد ؟ کارگر چه کاری می تواند بکند و قانون چطوری حمایت می کند از حقوق کارگر در این شرایط  ؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 11 آئین دادرسی کار ( قواعد آمره ) قواعدی هستند که حتی با توافق نیز نمی توان از اجرای آن خودداری کرد مانند پرداخت حقوق کمتر از حداقل مزد. لذا کارگر می بایست با مراجعه به اداره کار محل مربوطه نسبت به ثبت دادخواست و الزام کارفرما به واریز مابه التفاوت اقدا نماید.