در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
باسلام من یه مغازه بازکردم بعد از 7 ماه مغازه رو جمعش کردم تو این مدت یه شاگرد گرفتم دو سه ماه بیشتر برای من کار نکرد بعد از تعطیلی مغازه هر روز زنگ میزنه میگه من میرم توبیمه ازت شاکی میشم میخواستم ببینم من چکار باید بکنم ایا این اقا میتونه ازمن شاکی بشه درضمن هیچ مدرکی ازمن مثل قرارداد یا نوشته ای نداره ممنون
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 87 آئین دادرسی کار ، اثبات رابطه کارگری و اثبات سابقه کار ، بعهده کارگر می باشد و در صورتیکه کارگر بتواند اثبات نماید به استناد ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به واریز حق بیمه کارگر می باشد.