در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
ببخشید یه سوال دارم.کارمندی که در یک شرکت ۷ماه کار کرده بدون قرارداد کار ولی اسمش توی لیست بیمه اون شرکت بوده بدون دلیل خاصی از محل کارش اخراج شده،آیا میتونه شکایت کنه.البته شرکت گفته که تمام حقوق و مزایای پایان خدمتذهم بهش پرداخت میشه.
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
بله میتونن شکایت بکنن و تمامی مزایا من جمله حق سنوات و عیدی هم بهشون تعلق میگیره و درصورت اثبات بیگناهی کارگر، برگشت به کار هم میشوند