در بیمه درمان تکمیلی توسط
بهترین بیمه درمان تکمیلی در سال 96 کدام است
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر بیمه تکمیلی رو بصورت خانوادگی بخواین،شرکت کمک رسان ایران(sos) خدمات و پوشش های بی نظیری رو میتونه بشما بده.

اگه بصورت گروهی تمایل داشته باشین قرارداد منعقد کنین،پیشنهاد بنده شرکت آتیه سازان حافظ هست که همه نوع سرویس بیمه درمان تکمیلی رو بر خلاف سایر شرکت های بیمه که در دادن سرویسهای بیمه درمان تکمیلی منع و محدودیت دارن به شما ارایه میده.