در دیه و بیمه خودرو توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

بهترین بیمه درمان تکمیلی در سال 1400 را کدام شرکت ارائه می‌کند؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام؛وقت بخیر.

در پاسخ به این سوال شما، باید خدمت تون عرض کنم که بیمه های مختلفی در این زمینه هست.

از جمله این شرکتها،کمک رسان ایران(sos) با نزدیک به ۳۰ سال خدمت رسانی در این زمینه هست که سرویس بیمه های تکمیلی تمام شرکتهای بیمه خصوصی(بجز بیمه آسیا،البرز،دانا و ایران) رو تحت پوشش خودش داره بیمه خانواده این شرکت پوششهای فوق العاده ای رو به بیمه گذاران خودش ارائه میده که هیچ بیمه ای اون خدمات رو به بیمه گذاران شون نمیدن.

از جمله این سرویسها میتوان به موارد زیر اشاره نمود:

۱_غرامت روزانه ایام بستری در بیمارستان تا سقف ۶۰ روز در سال و روزانه ۳۰۰ هزار تومان(جمعا ۱۸ میلیون تومان)

۲_غرامت فوت حادثه تا سقف ۴۰ میلیون تومان.

۳_هزینه های بستری تا سقف ۱۲۰ میلیون تومان.

۴_هزینه موارد اورژانس تا سقف ۸۰۰ هزار تومان  در سال.

۵_تهیه داروهای کمیاب(در صورت بستری شدن عضو در بیمارستان) بجای حضور اعضاء خانواده در ناصرخسرو.

۶_اخذ نظریه دوم پزشکی برای عضو بستری در بیمارستان.

۷_اعزام بیمار و همراه به خارج از کشور(در صورت نیاز و تایید پزشک معتمد).

۸_نظارت بر درمان،در طول بستری شدن عضو در بیمارستان و مراکز درمانی

و از همه مهم تر اینکه پوشش های sos خانواده بصورت ۱۰۰٪ پرداخت بوده و دارای فرانشیز  نمیباشد!!!

و بسیاری از مزایای دیگر این شرکت که ثابل مذاکره میباشد.
در میان شرکتهایی که بیمه های تکمیلی رو بصورت کاملا حرفه ای ولی بصورت گروهی ارائه میدن،شرکت آتیه سازان حافظ سرآمد کل شرکتهایی هست که دارن خدمت رسانی بیمه های تکمیلی رو پوشش میدن.

این شرکت به نوعی خصولتی بوده و منع و محدودیتهایی که شرکتهای بیمه تحت پوشش بیمه مرکزی برای ارائه خدمات بیمه درمان تکمیلی رو دارن نداره و هر سقف و هر پوششی رو بسته به نوع خدمات درخواستی بیمه گذاران خودش ارائه میده.

ضمنا جدیدا شرکتهای بیمه با توجه به قراردادهای درمان گروهی منعقده در اصناف و شرکتها،در صورتیکه ضریب خسارت قرارداد بیمه تکمیلی از ۹۰٪ تا ۱۰۰٪ حق بیمه عبور کنه اقدام به لغو یا افزودن الحاقیه افزایش نرخ حق بیمه اون قراردادها رو انجام میدن.

در صورتیکه شرکت اتیه سازان حافظ قراردادهایی رو  در اختیار داره که ضریب خسارت شون حتی تا ۱۸۰٪ هم میرسه ولی قرارداد رو نه فسخ میکنه و نه الحاقیه افزایش حق بیمه براشون میزنه.
بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام