در بیمه درمان تکمیلی توسط
مناسب ترین بیمه تکمیلی درمانی برای خانواده را کدام شرکت بیمه ارایه می دهد؟ لطفا سه شرکت را به صورت رتبه بندی معرفی نمایید.
4 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در حال حاضر فقط شرکت های بیمه ملت ، بیمه SOS یا بیمه کمک رسان ایران و بیمه آسماری بیمه تکمیلی برای خانواده را ارایه می دهند

برای اطلاع از قیمت و میزان تعهدات بیمه می توانید به پاسخ سوال زیر رجوع نمایید

بیمه درمان تکمیلی انفرادی