در بیمه درمان تکمیلی توسط (77,080 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید.

من از شرکت های بیمه درباره بیمه تکمیلی برای کارگاه ها و یا جاهایی که تعداد نفرات شون کم هست و مثلا ۱۵-۱۰ نفر هستن سوال کردم.

همه شون گفتن براتون بیمه تکمیلی نداریم،نمیتونین عضو بشین، یا باید با یکی دو تا شرکت دیگه هماهنگ بشین بعد که تعدادتون بیشتر از ۵۰ نفر شد،ثبت نام تون میکنیم.

آیا در حال حاضر راهی هست تا بتونیم تعداد کم پرسنل و خانواده هاشون رو بیمه تکمیلی کنیم؟

اگه هست لطفا راهنمایی بفرمایین.

متشکرم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به این سوال شما ،باید خدمت تون عرض کنم که در حال حاضر ،پاسخ سوال شما مثبت است.

شرکت آتیه سازان حافظ (تخصصی ترین شرکت در زمینه بیمه های درمان تکمیلی در ایران)،در حال حاضر با بهره گیری از کارشناسان متخصص و با تجربه، و بیش از ۱۶ سال تجربه در این زمینه،به تازگی طرحی را بمورد اجرا گذاشته که در این طرح کلیه کارگاهها، شرکت ها،دفاتر آژانس هواپیمایی،غرفه های میادین سازمان میوه و تره بار،فروشگاهها،همه اصنافی که دارای بیمه اجباری تامین اجتماعی می باشند و کد کارگاهی دارند،میتوانند با داشتن حتی ۱ نفر در لیست بیمه(بهمراه خانواده)،تحت پوشش قرار بگیرند.

این طرح،بطور کلی و بطور استثنایی،فاقد دوره انتظار بوده و کلیه عزیزانی که در این طرح ثبت نام میکنن،میتونن همزمان و بلافاصله بعد از عقد قرارداد از خدمات آن (حتی زایمان ) نیزاستفاده نمایند!!!