در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (109,610 امتیاز)
در برخی از کارگاه ها از جمله رستوران ها معمول است که در ماه مبارک رمضان کارگاه تعطیل است و این تعطیل را به حساب مرخصی کارگران می گذارند آیا این رویه به لحاظ مقررات قانون کار معتبر است؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.

چنانچه بر اساس عرف و روال ، در کارگاهی استفاده کارگران از مرخصی استحقاقی سالانه در ماه مبارک رمضان با تعطیل کارگاه معمول بوده باشد رویه مزبور عرف کارگاهی تلقی و به عنوان شرایط کار کارگران آن کارگاه معتبر خواهد بود.