در قانون کار و قرارداد کار توسط (1,110 امتیاز)

در کارگاهی صاحب کارگاه بابرادر خود اشتغال به کار دارد آیا این کارگاه با استناد به ماده188قانون کار یک کارگاه یک کارگاه خانوادگی شناخته شده و از شمول مقررات قانون کار خارج می باشد؟

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.نظر به اینکه برابرماده188قانون کار صرفا کارگران کارگاه های خانوادگی که انجام کار در آنها منحصرا توسط صاحب کار و همسر و خویشاوندان نسبی درجه یک از طبقه اول وی انجام میشود از شمول این قانون مستثنی شناخته شده اند و از طرفی برادر و خواهر بهموجب ماده1032قانون مدنی جز خویشاوندان طبقه دوم محسوب می گردند لذا به این اعتبار ، کارگاهی که در آن توسط برادر و خواهر انجام می شود کارگاه خانوادگی تلقی نشده و مشمول قانون کار خواهد بود.