در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با سلام درمورد تصادف پسر دایی هام چند،روز پیش سوال طرح کردم و با تشکر از شما که جواب دادین و یک سوال دیگر بعد از تصادف راننده خاطی امروز اومده و رضایت میخواست آیا اگر رضایت بدهیم میشود فردا که بخواهیم دیه بگیریم این ها منکر شوند؟

و آیا اگر هم منکر شدن راهی هست که به بیمه ثابت شود که زیان دیده هستیم لطفا راهنمایی کنید ایا رضایت بدهیم یا نه
2 پاسخ
توسط (2,510 امتیاز)
سلام درصورت اعلام رضایت پرونده دردادسرا ..مختومه وقرار منع تعقیب صادر میشود وتحت هیج شرایطی نمیتوانید یه رااخذ نمایید