در شرکت بیمه توسط
مدت15ماه تصادف کردم بیمه نوین کرمان پول دیه راکه دادگاه رای داده کوپن طرفم گرفتن نمیدن میگن بایدطهران پول بده خسارتم55م تومانه چکنم میگن جواب باپول ازتهران بایدبیادراهنماعیم کنیدمتشکرم
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز شرکت بیمه باید ظرف یک ماه هر مدارکی را برای خسارت از شما میخواهد اعلام نموده و حداکثر 15روز پس تکمیل پرونده دیه را پرداخت نماید

چنانچه بیش از این زمان طول کشیده است میتوانید از طریق بیمه مرکزی از شرکت بیمه شکایت کنید