در دیه و بیمه خودرو توسط
وضعیت راننده مقصر در دریافت خسارت دیه چگونه میباشد
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز براساس ماده 3 قانون جدید به راننده مقصر دیه پرداخت میشود
اما همانطور که در جمله آخر این ماده عنوان شده باید آیین نامه اجرایی و حق بیمه باید به تصویب شورای عالی بیمه و تصویب هیات وزیران برسد.

و چون تا کنون این اقدام صورت نگرفته پس تا آن زمان طبق آیین نامه 67 (ماده 115 بند ب)  برخورد خواهد شد

و براساس این ماده تنها فوت یا نقص عضو به راننده مقصر تعلق میگیرد