در سایر توسط
من 17سال سابقه بيمه دارم وهم اكنون بيكارم از جه طريقي ميتونم بيمه روبه 20سال برسونم.درحال حاضر 51سالمه.لطفا راهنماي كنيد.ساختماني ورانندكان كه سايتشون بسته اس امشاغل ازار هم هزينه اش برام بالاست..
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)

سلام برای اینکار باید از بیمه های اختیاری یبمه تامین اجتماعی استفاده کنید ( کمترین هزینه در مشاغل آزاد با 12 در صد می باشد)

در ضمن در صورتی که می توانید به صورت کوتاه مدت در جایی مشغول شوید سپس از بیمه بیکاری استفاده نمایید که درصورت متاهل بودن شما می توانید 36 ماه از این بیمه استفاده نمایید

برای اطلاعات بیشتر می تونید از مقاله زیر استفاده نمایید

سیر تا پیاز بیمه بیکاری بیمه تامین اجتماعی