در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
اينجانب كارفرماي باربري هستم و كاركنان به ازاي هر بار پنج هزار تومان دريافت مي كنند كه سه هزار متعلق به كارفرما است و قرارداد في مابين طوري تنظيم شده كه دويست هزار تومان از مبلغ بيمه توسط كارگر و صد هزارتومان توسط كارفرما پرداخت شود. آيا اين قرارداد با قانون بيمه مغايرتي دارد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
قرارداد شما چه شفاهی و چه کتبی ،در هر صورت خلاف قانون تنظیم شده است.