در پرداخت حق بیمه توسط
سلام و خسته نباشید لطف بفرمایید حق بیمه کامل ماهیانه برای حقوق ماهی 2/000/000  تومان چقدر محاسبه میشود؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام میزان حق بیمه 30 درصد از حقوق می باشد که 7 درصد سهم کارگر و 23 درصد سهم کارفرما می باشد

برای مثال شما سهم کارگر 140 هزار تومان و سهم کارفرما 460 هزار تومان می باشد البته اگر همه این مبلغ فقط حقوق باشد و در صورتی که مزایایی دیگر نیز دریافت می نمایید بسته به نوع مزیت نیز حق بیمه مربوطه باید کسر شود

تشریح جزییات کسر حق بیمه و مالیات از حقوق