در پرداخت حق بیمه توسط
سلام بنده ی ناجی هم والان ی دو س ماه هس ک بیمه شدم وقتی هم ک مسئول بیمه اومده بود نگفتم ی روز درمیون میام سرکار از شانس من زده هرروز و حقوقم کلا ب 500هزار هم نمیکشه صاحب کارم هم میگه خودتون باید کل بیمه رو بدید البته ی ماهش رو ب دوش صاحب اصلی استخر انداخته الان این ماه قراره خودم کل بیمه رو بدم و میگه 250_260 ب احتمال زیاد حق بیمه م میشه میخوام بدونم با حقوقی ک ب 500ب زور میرسه اینقدر حق بیمه باید داد و در ضمن توی این مدت دفترچه هم ندارم و قراره ماه جدید بزنم ترک کار لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

مطابق با ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به پرداخت حق بیمه شما به نسبت کارکرد شما می باشد و می بایست 7 درصد از حقوق و مزایای شما توسط خودتان و 23 درصد توسط کارفرما پرداخت گردد.