در پرداخت حق بیمه توسط
سلام
حق بیمه کلا نسبت به شغل متغییر میباشد؟حق بیمه دستیار دندان پزشک(هم کارفرما وهم بیمه شده) چقدر است و سهم بیمه شده چقدر؟اصولا چطور حساب میشه؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام حق بیمه پرداختی 30 درصد از میزان دریافتی شما می باشد که سهم پرداختی شما از حق بیمه فقط 7 درصد از حقوق هست و 23 درصد باقی مانده را باید کارفرما پرداخت نماید در صورتی این که به این صورت نیست باید به اداره کار شکایت نمایید

و درصورتی که بیمه شما را به صورت مرتب رد نمی شود می توانید به شعبه تامین اجتماعی مراجعه نمایید ودرخواست بازرسی بدهید