در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
باسلام .در قرارداددرج شود عیدی وپاداش سالانه  بموجب ماده واحده  قانون مربوطه مصوب 1370/12/6 مجلس خواهد بود بعد  مغایرآن  را قیدکند یعنی به ازای  یک سال کار معادل سی روز مزد مبنا (تاسقف نودروز  حداقل مزد روزانه قانونی کار گران )بعبارتی شصت روز را به سی روز درقرارداد تنظیم وبه امضاکارگر برساند .

کارگر می تواند شکایت کند  راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. بله امکان شکایت و مطالبه آن وجود دارد. می توانید قرارداد کار را برای مشاوران مجموعه بید برگ ارسال نمایید تا بررسی و نتیجه آن اعلام گردد.