در سایر توسط
من یک آشپزخانه طبخ غذا(کترینگ)دارم.چندی پیش یکی ازپرسنل آشپزخانه ام بدون هماهنگی واطلاع تصمیم به تمیزکاری قسمتی غیرضروری ازآشپزخانه آنهم درارتفاع می گیرد که متاسفانه ازنردبان سقوط نموده و ازمحل ران دچارشکستگی می شودکه بلافاصله به بیمارستان انتقال داده شده وبرای ایشان پلاتین کارمی گذارندوایشان پس ازیکماه استراحت درمنزل دچارآمبولی شده وفوت می نمایند. اکنون خانواده متوفی ازبنده شکایت نموده اندوتقاضای دریافت دیه دارند. حال شرکت بیمه که ازآن بیمه مسئولیت باپوششهای تامین اجتماعی-بدون رای دادگاه وفعالیتهای غیرمرتبط کارکنان راباچندین فقره فوت ونقص عضووهزینه های پزشکی خریداری نموده ام به بنده پیشنهاداستفاده ازیک وکیل کارکشته ومجرب درجلسات دادگاه راداده اندباتوجه به توضیحات بالاوبهره مندی ازپوششهای کامل بیمه ای چه نیازی به اخذوکیل وهزینه های مرتبط باآن می باشدونقش شرکت بیمه دراین میان چیست؟آیاممکن است مرابه پرداخت خسارتهایی محکوم نمایندکه بیمه ازپرداخت آن سربازبزندلطفامرا
راهنمائی نمائید؟اعتمادم رابه صنعت بیمه ازدست داده ام. عده ای می گویندکه بیمه می خواهدبا هزینه مجددبنده ازتخفیف حکم احتمالی صادره درپرداخت دیه استفاده نمایدواحتمالابنده برای گرفتن دیه باشرکت بیمه به مشکل خواهم خورد. استفاده از وکیل چه نفعی برای بنده دارد. لطفاصادقانه وبدور ازتبلیغات سوء وتخریب رقبامرا راهنمایی نمائید.           باسپاس
3 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
سلام

درصورتی که پرسنل یاد شده شما در مورد خسارت اهمال مرتکب شده حتما نسبت به دفاع از خود در کارشناسی اداره کار اهتمام بورزید .

درصورت اعلام خسارت و تشکیل پرونده در اداره خسارت شرکت مذکور تنها نکته ای که بسیار باید دقت کنید نحوه اظهارات وبرگه های است که تحویل و امضاء مینماید . بسیاری از خسارتهای غیر قابل پرداخت اعلام شده از سوی شرکتهای بیمه بدلیل اظهارات خلاف واقع ،یا کتمان حقیقت به نفع خانواده متوفی میباشد که باعث دردسرهای بسیاری برای بیمه گذار و زیاندیده میشود .

درصورتی که به این موارد دقت کافی داشته باشید و اقدامات قانونی انجام دهید مطمئن باشید شرکت بیمه خسارت را بطور کامل پرداخت خواهد نمود .

بهرصورت ،درصورتی که با مشکل برخورد نمودید با ما درتماس باشید .