در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
آیا  کسی که خدمت سربازی را خریداری نموده وبااحتساب ان  به 30 سال خدمت میرسد میتواند  اجبارا بازنشسته نشود و به ازای سنوات ارفاقی  ناشی از خرید خدمت  تا 30سال واقعی به خدمت ادامه دهد یا به تعبیر دیگر اختیار ماندن یا بازنشستگی را برابر مدت خرید سربازی داشته باشد.
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

درخواست بازنشستگی با خود شخص است و فقط کارفرما وقتی که بیمه شده 35 سال سابقه دارد یا سن او 65 سال است میتواند درخواست بازنشستگی بیمه را نماید لذا شما میتنوانید با سابقه سربازی خود تا 35 سال حق بیمه واریز نمایید و در صورتی که بیشتر شود فقط مستمری تا 35 روز قابل پرداخت میباشد ولی فقط در میزان مستمری شما تاثیر خواهد داشت.