در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (110 امتیاز)
سلام خسته نباشید

من 25 سال سابقه بیمه دارم 5 سال هم سنوات ارفاقی از طریق بنیاد جانبازان به من تعلق میگیره. میتونم درخواست بازنشستگی بدم؟ چند سال پاداش تعلق میگیرد

با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بله . اگر بیمه شده تامین اجتماعی باشید (چه مراکر دولتی یا مراکز تابع قانون کار)  با مجموع 30 سال (25 سال به علاوه 5 سال ارفاق) می توانید بازنشسته شوید . قانون می گوید که باید 30 سال پاداشت پایان خدمت پرداخت گردد (به جانبازان عزیز).

با تشکر