در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
سلام

متن زیر رو در گروه و کانال تلگرام دیدم. ایا صحیح است و صحت دارد ؟

در صورتی که در هنگام رانندگی خدای ناکرده با عابر پیاده یا موتور سیکلت تصادف کردید، در نظر داشته باشید که فرد مصدوم الزاما باید با اورژانس به بیمارستان انتقال یابد، و چنانچه با وسیله نقلیه خود و یا دیگران مصدوم را به بیمارستان انتقال دهید، بیمه متقبل هیچگونه هزینه ایی نمیشود و از بدو ورود باید کلیه هزینه ها را بپردازید،، در صورتی که اگر بوسیله اورژانس اینکار انجام پذیرد بلافاصله و  بدون نیاز به مراجعه به حسابداری، پذیرش،  و پرداخت هیچگونه وجهی، خدمات پزشکی اغاز میشود.
بنابراین اگر اورژانس گفت مورد خاصی نبوده و اورژانسی نیست ،و خودتان به بیمارستان ببریدش به هیچ وجه زیر بار نروید و مجددا با 115 تماس حاصل نمایید.
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)

با سلام
خیر در قانون الزامی نیومده که فقط باید با اورژانس به بیمارستان انتقال یابد
فقط برای اینکه هزینه ای از شما گرفته نشود ارائه کروکی واجب و در این صورت بیمارستان موظف است بدون گرفتن هزینه ای از مصدوم یا مقصر به درمان مصدومان بپردازد

اطلاعات تکمیلی در:

آیا انتقال مجروح در تصادفات حتما باید از طریق آمبولانس باشد جهت پرداخت هزینه های بیمارستان توسط بیمه