در دیه و بیمه خودرو توسط
اگر موتور با ماشین تصادف کند وموتور مقصر باشد ولی گواهینامه نداشته باشد  ایا بیمه خسارت کامل ماشین را میدهد
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

در ماده 6 قانون بیمه شخص ثالث  اعلام شده در صورت عدم دارا  بودن گواهینامه توسط راننده مقصر شرکت بیمه خسارت را به صورت کامل و بدون اخذ تضمین پرداخت نموده و سپس به قائم مقامی از زیاندیده با مراجعه به مراجع قضایی بخشی یا تمام خسارت را از مقصر مسترد میدارد