در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
شرایط بهره مندی از بیمه اتیه کودکان در بیمه ایران چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
شرکت بیمه ایران به عنوان اولین و بزرگترین شرکت بیمه کشور با قدمت بیش از۸۰ سال با بهره گیری از کارشناسان خبره پس از تلاش های فراوان توانست محصول جدید خود را جهت تامین نیازهای جامعه با نام بیمه زندگی مان کامل ترین بیمه زندگی را به بازار کشور عرضه کند.

این بیمه نامه ابزاریست مناسب برای محافظت از زندگی خودتان وکسانی که دوستشان دارید.

مزایای بی نظیر بیمه زندگی مان

    انعطاف پذیری

در بیمه زندگی مان شما می توانید هر زمان که مایل باشید در طول مدت قرارداد، کلیه شرایط بیمه نامه اعم از حق بیمه ، مدت قرارداد ، نحوه پرداخت ، و پوشش ها را بمیزان دلخواه تغییر دهید.

    برداشت از بیمه نامه

اندوخته ریاضی بوجود آمده در حساب بیمه ای بیمه زندگی مان شما متعلق به خود شما است و شما می توانید در مواقع اضطراری از حساب خود به دو صورت نقد یا وام برداشت نمایید.

    حفظ ارزش سرمایه شما در مقابل تورم

در بیمه زندگی مان شما می توانید بخش مهم از آثار تورم و کاهش ارزش پول را با استفاده از مکانیزم تعدیل سرمایه و حق بیمه دراین بیمه نامه جبران کنید. که ارزش مبلغ دریافتی شما در پایان مدت بیمه نامه حفظ گردد.

    پوشش رایگان حادثه

در بیمه زندگی مان فوت در اثر حادثه را حد فاصل در خواست ثبت بیمه نامه تازمان صدور آن بصورت رایگان بیمه می نماید.

    ضمانت نامه

بیمه زندگی مان این قابلیت را دارد که به تدریج اندوخته حاصل از سرمایه گذاری شما تبدیل به ضمانت نامه ای معتبر مانند سایر اسناد مالی در معاملات، کار و زندگی شما  گردد.

    معافیت مالیاتی

سرمایه بیمه شما در بیمه مان به هر میزان ، از معافیت مالیاتی برخوردار است و همچنین مبلغ قابل پرداخت در صورت فوت به ذینفعان ، تابع قانون ارث نخواهد بود.

( ماده ۱۳۶ قانون مالیات مستقیم )

    سود مشارکت

استفاده کننده از بیمه زندگی مان در سود متغییر حاصل از سرمایه گذاری های مالی بیمه ایران به میزان ۸۵% بعنوان سود اضافی بر سود تضمینی مشارکت می کند.

    وام

اعطای وام بمیزان ۹۰ درصد ارزش بازخرید بدون ضامن و سفته در بیمه زندگی مان صورت می پذیرد.

پوشش های تکمیلی بیمه زندگی مان

    پرداخت ۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال بصورت بلاعوض در صورت ابتلا شدن به بیماری سرطان.
    پرداخت ۲۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال بصورت بلاعوض در صورت ابتلا شدن به یکی از امراض خاص یا پیوند اعضاء اصلی بدن.
    پرداخت حادثه ۵۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال بصورت بلاعوض در هر سال یکبار بعنوان هزینه پزشکی بیمارستانی در صورت حادثه.
    فوت و نقص عضو ، مستمری و حادثه
    پرداخت غرامت فوت عادی تا سقف ۲،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال.
    پرداخت غرامت فوت حادثه تا سقف ۴،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال.
    پرداخت غرامت نقص عضو و از کارافتادگی دائم کلی و جزئی تا سقف ۱،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال
    پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه بدلیل از کارافتادگی کامل و دائم.
    پوشش پرداخت مستمری در صورت از کار افتادگی به مدت ۱۰ سال.
    پوشش آخرین سال حیات (End stage) تا سقف ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال.
    پوشش رایگان فوت بر اثر حادثه پیش از تکمیل در خواست بیمه نامه تا سقف ۵۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال بمدت ۷ روز