در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام. چند روزه در محله ی ما دفتر بیمه ای زیر نظر بیمه ایران باز شده که مدعی است بعد از 15 سال بیمه کردن بچه هایمان میتونند انها رو باز نشست کنند . میتونین در این خصوص توضیح بدین . اصلا واقعیت داره
2 پاسخ
توسط (6,510 امتیاز)
سلام و درود.
بله این نوع از بیمه ،همون بیمه های زندگی هست ک برای همه افراد در همه سنین قابل انجام هست و تمام شرکت های بیمه چه ایران و چه بیمه های خصوصی انجام میدن، فقط نکته ای ک خدمتتون نگفتن این هست ک شرط دریافت مستمری پرداخت حداقل سال و رسیدن به سن 50هست در غیر این صورت مبلغ سرمایه گذاری شده به صورت یکجا به بیمه گذار پرداخت میشه نه مستمری