در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام و درود فراوان من میخوام 5 ساله قراداد ببندم یا بیمه ایران با ماهانه 500 هزار میخوام بدونم بعد از 5 سال پولم چقدر میشه اگر شما پیشنهاد بهتری دارید بگید ممنون
1 پاسخ
توسط (4,400 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز با  تبریک برای انتخاب بیمه عمر ، در خرید بیمه عمر به نکات زیر دقت کنین

1 توانگری مالی شرکت های بیمه

2 سود مشارکت پرداختی در سالهای گذشته توسط شرکتها

3 مدت بیمه نامه ، با توجه به اینکه بیمه نامه های عمر از سال 4 ام به بعد سود ده خواهند بود خرید بیمه 5 ساله به نفع شما نخواهد بود . با توجه به سن خود مدت بیمه نامه را تعیین فرمایید .

نمایندگی صدور و مرکز پرداخت خسارت بیمه ملت 2580