در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
طرح بازنشستگی مادام العمر بیمه ایران چجوری ؟ آیا شرکت دیگه ای هم این بیمه رو میدن
4 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
اکثر بیمه های عمر بازنشستگی مادام المر را دارند.بازنشستگی حداقل بعد از 10 سال میباشد و از  بچه یوما تا فرد 65 ساله میتواند بدون محدودیت سن این بازنشستگی را داشته باشد و در صورت تمایل سالهای بیشتری هم بیمه خود را ادامه دهد.