در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (120 امتیاز)

سلام

من مدت 5 ساله در یه شرکت خصوص مشغول کار هستم

ساعت کاری از 7:30 تا 17 هست بدون اضافه کار

قرارداد ما روی کاغذ حداقل حقوق قید شده و برای تامین جتماعی نیز حداقل دستمزد لیست میشود

در حالی حقوق من دو برابر قانون کار هست و دارم دریافت میکنم و اضافه کاری نیز پرداخت نمیشود

نکته حقوق ما در دو قسمت واریز میشود و الان چند نفر رفتن برای شکایت اینا اومدن گفتن قسمت دوم حقوق بابت عیدی بازنشستگی و سنوات هست دارن حق پرسنل میخورن ممنون میم راهنمایی کنید

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 87 آیین دادرسی کار احراز دریافت  حقوق بیشتر از حداقل بر عهده ی کارگر می باشد و شما می توانید با ارایه ی  جمع واریزی های حقوق به حسابتان در هیات های اداره کار این موضوع را به اثبات برسانید.