در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
سلام
بمدت شش سال جایی کار میکنم قبلا از سال 91الی 93بصورت دستی حقوق میداد اما ازسال 93 به بعد به کارتم واریز میکرد اما نه بصورت یکجا .
بلکه کم کم میریخت به کارتم
حال سوالم اینه که پولاییکه ریخته به کارتم مدرک حساب میشه؟  پولاییکه ریخته به کارتم بابت حقوق و خرید مواد مصرفی مغازه بوده
لطفا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

اثبات ادعا بعهده مدعی میباشد و داشتن مدارک مستند و موثق یکی از ادله مورد اثبات میباشد

واریز وجه بعنوان حقوق ولو بطور نامنظیم یکی از دلایل میباشد اما میتواند دلیل کافی بابت کل خواسته نباشد در خصوص مدت اشتغال که واریز به حساب نگردیده با نظر هیات رسیدگی میتواند بازرس تحقیق را درخواست و بعداز بازرسی از محل اثبات خواسته در صورت تایید توسط بازرس منتج به صدور رای گردد