در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (360 امتیاز)
سلام

چرا جدول بازخريد بيمه نامه عمري كه پارسال خريداري شده با خريد  الان همان بيمه نامه و همان پوشش ها تفاوت دارد؟؟؟؟

مثلا با ماهي ٥٠ تومن و ضريب ١٠ درصد حق بيمه و سرمايه و تمامي پوشش ها  و قرارداد سي ساله واسه پارسال ٤٥٠ ميليون و برا امسال ٢٤٠ ميليون؟؟؟

حالا يعني كسي همين بيمه نامه رو پارسال خريده ٢٣٠ ميليون تومن سود ميكنه؟؟؟ارزش ستون بازخريد تا چند سال تضميني؟؟؟؟
2 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام دوست عزیز
این چیزی که شما گفتید توی سود تضمینی درست نیست  بنده طبق گفته شما دو جدول با سود ۱۸%و ۱۶%رو مقایسه کردم که تفاوت بین سود ۱۸%و ١۶%فقط ۱۶ میلیون هستش نه اینکه شما گفتید احتمالا سود مشارکت رو دیدید
 درسته سود از شهریور از ۱۸%تغییر کرده و ۱۶ درصد شده ولی این مقدار که فرمودید نیست
اگر مایل بودید پیام به تلگرام بدید  براتون دوتا جدول رو بفرستم