در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (150 امتیاز)
با سلام و تشکر از سایت خوب تون.

من سه ساله که بیمه عمر پرداخت می کنم . با ماهی 30 هزار تومان بصورت شش ماه یکبار پرداخت کرد. بخاطر هزینه های دیگر قادر به پرداخت هزینه بیمه عمر نیستم . اگه بخام پول بیمه سه سالی رو که پرداخت کردم پس بگیرم یا بازخرید کنم بنظر شما به ضررم تموم میشه. خیلی از پولم کسر میشه؟

اگه پنج سال رو پرداخت کنم و دو سال دیگه بازخرید کنم بنظرتون بهتر نیست. ممنون از راهنمایی هاتون.
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

دوست عزیز فسخ بیمه نامه در کمتر از 5سال به دلیل هزینه های بیمه گری و پذیرش ریسک توسط شرکت بیمه با ضرر همراه خواهد بود که این ضرر هر ساله با رسیدن به سال پنجم کمتر خواهد شد(یعنی ضرر فسخ در سال سوم کمتر از سال اول خواهد بود).

اما معمولا بین 5 تا 7 سال برای بیمه گذاران روند رسیدن به سود طول خواهد کشید.

میتوانید برای حل مشکل فعلی خود چند راه رو در نظر بگیرین:

بیشتر شرکت های بیمه ای این امکان رو به بیمه گذار میدن که از سال دوم از حساب برداشت داشته باشن،در صورتی که مسئله بسیار اورژانسی است و سررسید پرداخت شما رسیده است و به هیچ عنوان توانایی پرداخت را ندارید میتونین درخواست بدین تا از همون حساب برداشت و به عنوان حق بیمه مجدد به حساب شما واریز بشه ( در صورت انجام شما در پرداخت و عدم تعلیق بیمه نامه منفعت کسب کردین اما در اندوخته تاثیر مثبتی نخواهد داشت)

اگر زمان سال بیمه ای شما رسیده میتونین درخواست بدین که واریز شما از 6 ماه یک بار به هرماه تبدیل بشه تا دیگه فشاری برای پرداخت روی شما نباشه(در این صورت فشار مالی روی شما کم میشه اما روند سوددهی بیمه ی شما کمتر میشه)

با توجه به موردی که خودتون هم عرض کردین بهتر هست تا 5سال رو ادامه بدین و بیمه از زمان زیان خارج بشه تا شما ضرر نکنین و پولی که جمعا به شرکت بیمه پرداخت کردین رو مجدد پس بگیرین.