در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
من بیمه عمر پارسیان گرفتم که دو قسطش رو پرداخت کردم و بعد حدود ۲ سال که میشه ۴ قسط به تعویق افتاد و دیگه قسط هاشو ندادم حالا میخام انصراف بدم میگن هیچ  پولی بهت برنمیگرده چون به تعهداتت عمل نکردی تو پرداخت قسط ها و تو این مدت پوشش های بیمه ای که داشتی فعال بوده برات و هزینه های بیمه گری کم شده
مبلغی که تا الان قسط دادم یک میلیون و هشتاد هزار تومن هست
میخام ببینم واقعا درست میگن ؟
به نظرم کلاهبرداریه این کارشون
3 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود دوست عزیز کاملا حق با شماست مقصر ما نمایندگان بیمه هستیم وظیفه ماست که بطور واضح و روشن بحث بیمه را توضیح داده تا مشتری دچار سو تفاهم نشود
ولی جهت اطلاع همانطور بانک زمان پرداخت وام بهره و کامزدش را کم میکند،در بیمه هم بعلت ریسکی که قبول کرده هزینه هاش را از حق بیمه کم میکند و دوره انتظار برای سود دهی داردچند سال نخست پوشش بیمه ای پر رنگ تر است و بشکل اتومات هزینه اش از انوخته کم میشود و دوباره به حسابتون برمیگردد
بیمه را آگاهانه خریراری کنید