در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

بیمه عمر 2 سال پیش خریداری کرده ام. الان می خواهم بیمه عمر و سرمایه گذاری را بازخرید کنم

فرایند و نامه درخواست بازخرید بیمه عمر به شرکت بیمه چگونه است ؟
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز با توجه به شرایط بیمه عمر به شما توصیه میکنم تا حد ممکن از این کار پرهیز کنین و یا حداقل تا 5 سال اول بیمه خود صبر کنین چون هزینه ها در 5 سال اول بطوری هست که مبلغ پرداختی شما از مبلغ دریافتی بیشتره و متضرر میشین اما بعد از 5 سال مبلغ سپرده شما به صورت تصاعدی افزایش پیدا میکنه.

اما اگر به بازخرید اون اصرار دارین با مراجعه به نمایندگی خودتون و اعلام بازخریدی میتونین مراحل اون رو طی کنید.