در سوابق بیمه توسط (3,600 امتیاز)
فروش سابقه بیمه تامین اجتماعی تحت مجوز رسمی از وزارت کار به دارندگان بیمه نامه تامین اجتماعی با حداقل سابقه بیمه با توجه به درخواست و شرایط بیمه شده برای کسب اطلاعات بیشتر و مدارک لازم جهت تشکیل پرونده با شماره 09****** تماس حاصل فرمایید.

من تماس گرفتم گفتن برای سابقه سالی 6 الی 7 تومن در میاد تضمین هم می کنن
در ضمن گفتن 2 سال آخر رو پرداخت بالا می زنیم تا با حقوق بالا بازنشست بشید

و کاری می کنن گه سوابق نیز جزو مشاغل سخت به حساب بیاد
در ضمن گفتن از وزارت کار و از تامین اجتماعی مجوز فروش سابقه رو هم دارن

آیا واقعا می تونن اینکار ور انجام بدن ؟
آیا تامین اجتماعی واقعا مجوز فروش سابقه بیمه  رو میده ؟
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

ایجاد سابقه در تامین اجتماعی صرفا از طریق مدارک اشتغال بکار در کارگاه یا هر سازمانی امکان پذیر بوده و فروش سابقه بیمه امکان پذیر نمی باشد.