در سایر توسط (110 امتیاز)
با سلام
من تا آبان سال ۹۲ شاغل بودم.سپس ازین تاریخ تا مرداد ۹۴ بیکار بودم، از شهریور ۹۴ در شهری دیگر و شرکت مهندسی مشاور دیگر با حقوق حدود ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان با سمت مدیرعاملی استخدام شدم (حقوق قبل از بیکاری در شرکت قبل ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بوده است).لازم به ذکر است که در شرکت قدیم سمت مدیر پروژه داشتم و در شرکت جدید به سمت مدیر عاملی ارتقا پیدا کردم.
با توجه به اینکه در مدت بیکاری من (تا سال ۹۴) ۲ بار طبق قانون به حقوق بازنشستگان اضافه شده، نحوه محاسبه حقوق بازنشستگی من با ۲ سال آخر محاسبه می شود یا ۵ سال آخر؟
با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (90 امتیاز)
در ماده 97 برنامه ششم توسعه برای همه محاسبه دو ساله مصوب شده است