در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
با سلام بعرض می رساند بنده تیر ماه سال 96شصت سالم تمام میشود کارم نقشه برداری و پروژه ای است حقوقم در سال 94حدود 1/600بوده تا15اردیبهشت بیکار بودم بعد در خرمشهر با حقوق 2/5سرکار بوده ام بعد یکماه بیکاری درشرکت مشاوربا حقوق 2/950مشغولم اگر تا پایان 60سالگی با همین حقوق باشم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگی چگونه است؟با تشکر
توسط (110 امتیاز)
در ضمن اضافه می گردد سابقه پرداخت بیمه ام مدت 25سال می باشد
توسط (110 امتیاز)
درماه فروردین 95مدت15روز پرداخت حق بیمه داشته ام به مبلغ 730هزارتومان در ماه اردیبهشت 95بابت 21روز مبلغ 1660هزارتومان خرداد بابت 31روزمبلغ 2/5میلیون تیر ماه بیکار ازمرداد درشرکتی دیگر با حقوق 2/950تا کنون مشغولم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگی چگونه است؟باتشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت افزایش غیر متعارف براساس میانگین 5سال محاسبه میگردد مگر قرارداد جدید و احکام خود را به شعبه جهت توجیه این افزایشات ارایه نمایید که به حالت دو سال اخر محاسبه صورت خواهد پذیرفتت